Pages: [1]
Print
Author Topic: PhysX not working  (Read 5585 times)
skleinhess
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
« on: July 28, 2011, 11:02:33 pm »

Hello all,

I can't get my PhysX to work...

I use an HD5870 as primary GPU.
When I try to enable PhysX it doesnt detect anything.
I want to use an 9800GTX+ for PhysX
Please see this screenshot :

http://imageshack.us/photo/my-images/233/physx.png/
Logged
Zogrim
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 564


Expert Scrounger


View Profile WWW
« Reply #1 on: July 28, 2011, 11:48:39 pm »

You should not use that old 8.09.04 PhysX drivers.

Instead, install latest 9.10.0513 or 9.10.0514 PhysX System Software, and patch it with Hybrid PhysX mod 1.04ff, as described here
http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html
Logged

PhysXInfo.com Team
skleinhess
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
« Reply #2 on: July 29, 2011, 12:30:36 am »

Now i dont even have a PhysX tab anymore.

Edit

Instaled the older v8.

Now when i check in GPU-Z it say that PhysX is turned on.
Cuda is not, how can i turn this on?
Logged
Zogrim
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 564


Expert Scrounger


View Profile WWW
« Reply #3 on: July 29, 2011, 08:51:55 am »

Quote
Now i dont even have a PhysX tab anymore
Latest drivers don't have PhysX tab, it is enabled automatically

Quote
Now when i check in GPU-Z it say that PhysX is turned on
Don't trust GPU-Z. Best way to check if GPU PhysX is working - run some tests: FluidMark, 3d Mark Vantage, etc
Logged

PhysXInfo.com Team
skleinhess
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
« Reply #4 on: July 29, 2011, 01:00:02 pm »

When it say PhysX is installed, i score way bette on Folding@Home, so i found it strange.
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to: